Välkommen till Långasjönäs camping & stugby

Upplev den vackra & vilsamma naturen i Långasjönäs naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger Långasjönäs camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ. På campingen finns 85 platser och i vår stugby finns sammanlagt 53 stugor. Alla stugor har vacker utsikt över Långasjön och många av dem ligger bara några meter från vattenkanten. 8 stugor är friliggande stugor med egen tomt, strand och båt. Välkommen till denna speciella plats på jorden.

Långasjönäs präglas av förtrollande natur, gamla ruiner och ett oöverträffat lugn. Här är promenader, cykelturer och regnbågsfiske en sann upplevelse. Underbara sandstränder omger vår campingplats och våra stugor. Hos oss finns varmaste badvattnet i hela Blekinge!

Världens bästa laxfiske runt hörnet (Mörrums Kronolaxfiske), likaså Nordens största safaripark och naturreservat Eriksberg. Golfälskare hittar rätt här också, för Karlshamns Golfklubb är nära campingen och är Blekinges största golfbana med 36 hål och 9 håls pay-and-play.

Men det finns mycket mer att uppleva i sommarstaden Karlshamn. Man kan åka ut till den vackra och rofyllda skärgården, åka med en sjötaxi på sälsafari, experimentera och upptäcka vetenskapens värld på Kreativum Science Center, upptäcka spännande djurarter på Blekinges Exotiska Värld, cykla och vandra i fantastisk natur, ta del av en av landets största och livligaste stadsfestivaler – Östersjöfestivalen, och mycket mer.


Download our brochure 2015

Nyheter säsong 2016!

Boka online