Välkommen till Långasjönäs camping & stugby

Långasjönäs semesterby - med camping, stugbyar och friliggande stugor, badplats och vandringsstigar. Långasjönäs fritidsområde, ett naturreservat 10 km norr om Karlshamn, ligger vid Långasjön i ett välbesökt eldorado för både våra turister och karlshamnsborna.

Långasjön har flera naturliga, små sandstränder och ett friskt, rent vatten. Den som bor på campingplatsen eller i stugorna har tillgång till fritt fiske i Långasjön. I Kroksjöarna, inte långt från campingplats och stugbyar, har ädelfisk inplanterats. Runt sjöarna finns grillplatser mitt i vildmarken. Roddbåtar och kanoter finns att hyra. Strövstigar av olika längd och Blekingeleden passerar genom området.

Inte långt från stugby och campingplats finns också Nytorpet (friluftsfrämjandets anläggning) med den vedeldade bastun, som ligger vid en av Kroksjöarna. Här njuter både karlshamnare och turister av bastubad med efterföljande dopp i sjön. Från Nytorpet utgår fem markerade vandringsstigar mellan 1 - 8 km långa.

I naturreservatet finns både en campingplats och två stugbyar, nio stugor med egen tomt, några med egen liten strand. Med andra ord; ett stort urval av boendealternativ med olika standard. Stugorna bokas direkt via receptionen eller direkt online.

Nyheter

Boka online